Resultats de la cerca frase exacta: 374

Diccionari de la llengua catalana
41. osmazom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Extracte líquid de la carn. [...]
42. carner 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas sepulcral. Cementiri. Canyet. Armari de la cuina, bastit amb plafons de tela metàl·lica, on es guardava la carn. Gerra per a guardar la carn salada. Piló per a tallar la carn. Gírgola de bruc. carner bord Fals carlet.  [...]
43. carnós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De carn. Les parts carnoses del cos. Que té la carn més aviat abundant. Braços carnosos. Que té una consistència de carn resultant del procés morbós de carnificació. Excrescències carnoses. En bot., moll i suculent. Una planta carnosa. Una fulla carnosa. [...]
44. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
45. picoladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallant per a picolar la carn. [...]
46. picolar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capolar 1 . Picolar la carn. [...]
47. rostit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn rostida. Verdura fregida amb cansalada. [...]
48. adrogueria
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botiga on venen espècies i altres articles de consum corrent, amb exclusió generalment del pa, la carn, el peix, les verdures i el vi. [...]
49. ferum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor forta que fan certs animals. Fer ferum. Olor que fan la carn i altres substàncies quan comencen a passar-se. Sentir ferum de carn. [...]
50. forner 2 fornera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fa o ven pa. Persona que tenia forn per a coure el pa que portaven particulars, i igualment carn, peix o volateria. [...]
Pàgines  5 / 38 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>